PERSBERICHT
INSTAGRAMMABLE CHOCOLADE CADEAUS VAN CHOCONISTA

Chocoladeliefhebbers en fashionistas opgelet! De chocoladewereld is een opvallende nieuwkomer rijker: Choconista. Op de website van Choconista vind je geen standaard bonbons maar uitsluitend Instagrammable chocolade cadeaus. Van de meest uiteenlopende cadeauboxen tot levensechte chocolade lipsticks en handtassen geïnspireerd op de grootste modemerken. De handgemaakte en handgeschilderde kuntswerkjes zijn prachtig om cadeau te geven en bijna (!) te mooi om op te eten.
Chocolate Couture
Choconista noemt zichzelf een ‘Chocolate Couture’ bedrijf. Choconista is een samenvoeging van Choco en Fashionista. Chocolate Couture staat voor Chocolade Haute Couture, oftewel handgemaakte chocolade kunstwerken. ‘Als Choco Fashionista volgen we de laatste trends om liefhebbers van chocolade te blijven verrassen’, zegt Margreet van der Mooren, Chief Chocolate Officer bij Choconista. ‘Met heel veel plezier maken wij chocolade in kleine handgemaakte batches. We hebben genoeg inspiratie en ideeën om elke dag weer oogstrelende chocolade boxen en luxe relatiegeschenken voor bedrijven te ontwerpen. We werken uitsluitend met de beste Belgische chocolade met een fantastische smaakbeleving, zoals melk, pure en fluweelzachte witte chocolade die in je mond smelt’.
Thematische cadeauboxen
Choconista heeft de klassieke chocoladedoos opnieuw uitgevonden met unieke thema's in de meest onverwachte vormen en decoraties. Op de website van Choconista kun je op deze thema’s zoeken, van fashion boutique en food lovers tot en met liefde en sweet celebrations. Elke cadeaubox vertelt zijn eigen verhaal die je voor dat ene momentje even naar een andere wereld brengt. Elk chocolaatje is een stijlvolle en gedenkwaardige ervaring doordat de chocolade in de mooiste kleuren met de hand is geschilderd is. Bij elke cadeaubox wordt een bijpassende, door Choconista zelf ontworpen, moodboard kaart gevoegd die de beleving compleet maakt. ‘De cadeaus zijn prachtig om te geven met gegarandeerd enthousiaste reacties van de ontvangers’, vertelt Margreet. ‘Het lastigste is misschien te kiezen welke box je cadeau wilt geven of helemaal alleen wilt opeten’.
Everyday lipstick day
In de fashion collectie schitteren chocolade lipsticks, stijlvolle laarzen en handtassen. Cadeaubox ‘Be your own kind of Beautiful’ is een make-up doos inclusief poederkwast en mascara. De stijlvolle, bijgevoegde cadeaukaart is op hoogwaardig fotopapier geprint en mooi om ingelijst op te hangen. Cadeaubox ‘Everyday Lipstick Day’ bevat drie niet van echt te onderscheiden lippenstiften en een chocolaatje met de tekst ‘Everyday… Lipstick Day’. Voor de feestdagen is geschenkdoos ‘Beauty Queen’ met daarin een beauty cadeaubox en een 20 centimeter grote lipstick een absolute must-have.
Choconista levert ook grote 3D chocolade producten. De gouden laars en leather look handtas zijn eyecatchers die je waarschijnlijk eerst even wilt bewonderen voordat je je tanden erin zet.

Kijk voor meer informatie over alle chocolade cadeaus op www.choconista.nl.
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margreet van der Mooren, Chief Chocolate Officer, telefoonnummer 085-3037135, e-mailadres info@choconista.nl.

Hoge resolutie beeldmateriaal kunt u hieronder downloaden. Indien u meer beeldmateriaal wenst te ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@choconista.nl.

Verkoopprijzen:
Cadeaubox You Are Beautiful: € 17,95
Cadeaubox Everyday Lipstick Day: € 17,95
Geschenkdoos Beauty Queen: € 34,95
Laars: € 15,95
Handtas: € 15,95

Over Chocolatier Margreet van der Mooren
Een voorliefde voor koken en een grote passie voor creativiteit. Margreet van der Mooren voltooide een chef-kok opleiding waar ze een wereld van creatieve mogelijkheden op het gebied van kleuren in de gastronomie ontdekte. Toen ze erachter kwam dat ze een ‘kleuren chef’ was, wilde ze meer en volgde ze de Chocolatier opleiding waar ze verliefd werd op het met de hand kleuren van chocolade. Dat was het begin van haar carrière als ‘Choconista’, een chocolade styliste die dol is op de geheimen van deze heerlijke delicatesse. Via Choconista.nl kunnen haar prachtige chocolade creaties nu overal in de wereld worden bezorgd.

Adresgegevens Choconista
Choconista
Cantekoogweg 4
1442 LG Purmerend
Website: www.choconista.nl
E-mail: info@choconista.nl
Telefoon: 085-3037135

Bij plaatsing van een artikel zouden we het enorm waarderen als u ons een link naar het artikel wilt mailen.
Download hoge resolutie bestanden
Cadeaubox 'You are beautiful' - JPG-bestand: klik hier
Cadeaubox 'You are beautiful' - PNG-bestand: klik hier
Sfeerfoto cadeaubox 'You are beautiful' - JPG-bestand: klik hier

Cadeaubox 'Everyday Lipstick Day' - JPG-bestand: klik hier
Cadeaubox 'Everyday Lipstick Day' - PNG-bestand: klik hier
Sfeerfoto cadeaubox 'Everyday Lipstick Day' - JPG-bestand: klik hier

Geschenkdoos 'Beauty Queen' - JPG-bestand: klik hier
Geschenkdoos 'Beauty Queen' - PNG-bestand: klik hier

Laars - JPG-bestand: klik hier
Laars - PNG-bestand: klik hier

Handtas - JPG-bestand: klik hier
Handtas - PNG-bestand: klik hier